Τηλυκράτης: Ισόπαλος με 1-1, στο φιλικό με την Κρανούλα

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Τηλυκράτης στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Ιωάννινα με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας, με σκορ 1-1. Σκόρερ της ομάδας του Ανδρέα Παντζιαρά, ο Θόδωρος Περιστέρης, ενώ είχε και ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.


Το φιλμ του αγώνα

2΄ο Παχαρίδης κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, δίνει την μπάκα στον Τσουμάνη αυτός σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

5΄ ο Τηλυκράτης προηγήθηκε στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Σιδέρη ο Περιστέρης από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέτρου.

10΄ ο Γκίκας έπαιξε ωραία με τους συμπαίκτες του το 1-2, ο Περιστέρης τελικός αποδέκτης της μπάλας κάνει το πλασέ εξ΄ επαφής σε κόρνερ ο Πέτρου.

18΄ο Γκίκας σουτ μακρινό η μπάλα άουτ.

62′ καλή ευκαιρία για την Κρανούλα με τον Παράσχη να βρίσκεται σε θέση βολής να κάνει το σουτ και τον Βλάχο να μπλοκάρει την μπάλα.

Πέναλτι για την Δόξα στο 65΄το κέρδισε ο Διαμάντης σε τράβηγμα από τον Καταγή Σ. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νάσιος, όμως ο Βλάχος απέκρουσε, πήρε το ριμπάουντ το Παχαρίδης και με σουτ έκανε το 1-1.

77′ μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη με τον Γεωργάκη να κάνει την κεφαλιά και τον Πέτρου να αποκρούει εκπληκτικά.

78′ ο Καταγής Λ. έκανε την κεφαλιά, επάνω στη γραμμή απέκρουσε την μπάλα με το κεφάλι ο Διαμάντης και αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας

Βοηθοί: Μωυσιάδης-Θανασιάς

Δόξα Κρανούλας (Σιαφάκας): Πέτρου, Βαλμάς, Ηλίας, Διαμάντης, Νάσιος, Τσιέπας, Τσουμάνης, Πασχάλης, Χριστακόπουλος, Παχαρίδης, Κιτσάκης.

Έπαιξαν και οι: Μπούτζας, Τσιόκας, Ριστάνης, Καραφλιάς, Μαρμούτας, Δρόσος, Πάσχος,Παράσχης, Βάσιος.

Τηλυκράτης (Παντζιαράς): Βλάχος, Τσελάι, Βασίλας, Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Κτενάς, Πετράκος, Σιδέρης, Φέτσης, Περιστέρης, Γκίκα.

Έπαιξαν και οι: Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σ., Καταγής Λ., Μπαλί, Μπαλογιάννης, Βασιλείου, Γεωργάκης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπύρος Χαϊδάκης: “Θα είμαστε μέσα στην τριάδα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική”

Δήλωση μετά τον αγώνα Αμβρακικός Βόνιτσας vs Απόλλων Πάργας αλλά και την στέψη της Βόνιτσας Πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2023-24 έκανε ο Σπύρος Χαϊδάκης.