Γ΄ Εθνική: Φιλική επικράτηση του Θεσπρωτού επί της ΑΕ Λευκίμμης

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Θεσπρωτού, 2-0 την ΑΕ Λευκίμμη

Καλά στοιχεία έδειξε ο Θεσπρωτός στα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Λευκίμμης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας το Σάββατο το απόγευμα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Χρήστος Πέντσας στις αρχές του παιχνιδιού με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για το πλατανόφυλλο και ο νεαποκτηθέντας Φούντζουλας στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ανασταλτικός παράγοντας η αφόρητη ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μουρούτης είχε τέσσερις παλιούς και επτά νέους παίκτες, δύο εκ των οποίων δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες.

Οι ένδεκα του Θεσπρωτού: Παππάς, Κωνσταντίνου Βαγγέλης, Λαγός, Καρβούνης (υπό δοκιμή), Σταυρίδης, Μπλέτσας, Κελεμένης (υπό δοκιμή), Μπίκας, Γώγος, Ευθυμίου, Πέντσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Φούντζουλας, Κατσέλης Γ. Κατσέλης Γ., Νικολάου, Μαχμούτ (υπό δοκιμή), Κωνσταντίνου Βασίλης.

Λευκίμμη: Κόρμπας, Βούλγαρης, Ξενίδης, Βασιλάκης, Σαμοϊλης, Κουρής, Γεωργοπάλης, Μυρίλας, Κομνηνάκης, Τσαβανέλης, Σεβέρ.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Πανταζής, Γραμμένος, Θεοδωράκης, Βαρέλης, Γαστεράτος, Βλάχος, Σαμοϊλης.

πηγή+φωτο: thesprotikospalmos.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24