Πανλευκάδιος: Φιλική ήττα από Αστέρα Παραποτάμου με 2-0

Την φιλική ήττα με 2-0, από τον Αστέρα Παραποτάμου, γνώρισε ο Πανλευκάδιο σε φιλικό που έγινε στην Ηγουμενίτσα; στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και για τις δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα (αν δεν υπάρξει καμία “έκπληξη” με τον καταρτισμό των ομίλων). Ο Αστέρας σε όλη την διάρκεια του ματς έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δίκαια πήρε την νίκη απέναντι στον Πανλευκάδιο.

Σκόρερ του παιχνιδιού, ήταν ο Χρήστος Τζάνης(Παλιός παίχτης superleague) στο πρώτο ημίχρονο και Αλέξη Γιάκη στο δεύτερο.

Αστέρας Παραποτάμου (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Βενέτης, Μπάρκας, Μητσέλος Σ., Σουλιώτης Μητσέλος Α., Τζάνης, Καλέσης, Γκόγκος, Διαμάντης, Γκόλιας, Κάσο.
Αγωνίστηκαν και οι:
Γιάκης, Νάκος, Μαντζούκης, Πάντος, Τζώρτζης, Τόρης, Γκόλιας Β., Ντίτορας, Βαγγελής, Φερεντίνος.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Ηλιάδης, Βλάχος, Γκανάρας, Τριάντος, Δημητρίου, Μουρεχίδης, Φλούδας, Κούτσικος, Καταγής, Κολοβός, Αργυρός.
Αγωνίστηκαν και οι:
Κλέβι, Καραπιπέρης, Μιλόσεβιτς, Κτενάς, Καβαδάς, Καρέλης.

Πηγή: theball.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και