Οδυσσέας Νυδριού: “Πρώτη” προπόνηση στην επιστροφή στην α΄ κατηγορία

Με παρόντες όλες τις μεταγραφικές κινήσεις και 21 ποδοσφαιριστές έγινε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν του Οδυσσέα Νυδριού, μια σεζόν που θα συνδυαστεί με την επιστροφή της ομάδας στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν και οι 6 καινούργιες μεταγραφές, Μηνάς Βερύκιος, Γιώργος Σταύρου, Μάκης Γεωργάκης, Τίμος Καλογερής, Δημήτρης Πολίτης και Σπύρος Παππάς. Ενώ, από τις ακαδημίες ανέβηκαν οι Παύλος Γαζής, Νίκος Κουβάτσης, Βασίλης Ανυφαντής και ο Φρέντυ.

Στόχος της ομάδας σε αυτή την επιστροφή είναι να πραγματοποιήσει ένα καλό πρωτάθλημα, να είναι ανταγωνιστική, να έχουν υγεία οι παίχτες και να δέσουν γρήγορα σαν μια οικογένεια και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 5.00μμ, όπου τους παίχτες τους υποδέχονταν ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βάννας, με τους συνεργάτες του, Κώστα Κονιδάρη και Κώστα Κοψιδά. Γύρω στις 5.30μμ και μετά τις ομιλίες του προπονητή, του προέδρου της ομάδας, Σπύρου Κτενά, καθώς και μελών τις διοίκησης, δόθηκε το πρώτο έναυσμα για το τρέξιμο.

Η πρώτη μέρα εκτός από τρέξιμο, περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα, κορόδιο, καθώς και ένα διπλό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται από εδώ και πέρα σε καθημερινή βάση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024