ΕΠΣ Π-Λ: Πήρε Τσαλοκώστα η Δόξα Ωρωπού

Συνεχίζοντας την μεταγραφική ενίσχυση της η Δόξα Ωρωπού κατάφερε να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τον Αντρέα Τσαλοκώστα. Πρόκειται για τον 31χρονο μέσο, που πέρυσι αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Γλυκορίζου. 

Η δίψα της Δόξας Ωρωπού για την απόκτηση του 31χρονου μέσου ήταν μεγάλη και τελικά σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωσήφ Τάγκας και ο τεχνικός διευθυντής κ. Σπύρος Γκλιάτης κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο “ναι” του ποδοσφαιριστή.

Μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε σίγουρα και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ενώ ήταν και διακαής πόθος του προπονητή της Δόξας Ωρωπού κ. Περικλή Σπυράκου.

Ο Αντρέας Τσαλοκώστας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Σκουφά Κομποτίου και στην Δ΄ Εθνική, στον ΑΟ Φλωριάδας, στον ΑΟΚ Τζουμέρκων, και στον ΑΟ Αγίων Αναργύρων.

Η Δόξα Ωρωπού με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις αλλά και τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και να επιστρέψει άμεσα στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η Δόξα Ωρωπού με την απόκτηση του Αντρέα Τσαλοκώστα δεν ψάχνει απλά να γεμίσει το ρόστερ, αλλά προχωρά στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούν αποδεδειγμένα να κάνουν τη διαφορά. Και ήδη, έρχονται παίκτες με βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ταχύτητα, την καλή τεχνική, την εμπειρία, που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime24.gr η Δόξα Ωρωπού μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα αποκτήσει 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές.

Βησσαρίων Σάκκος – sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που