ΕΠΣ Π-Λ: Νέα ομάδα στη Νότια Λευκάδα – Συγχώνευση Αγ.Πέτρου και Μαραντοχωρίου

Μια νέα ομάδα γεννήθηκε στη Λευκάδα και στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η καλύτερη αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών της περιοχής και η δυναμική παρουσία των ομάδων στους ομίλους τους.

Το όνομά της ”ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ” (Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ)

 Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, δίνεται το δικαίωμα στους Ίωνες Αγ.Νικολάου να δηλώσει συμμετοχή στην α΄ κατηγορία.

Στην πρώτη της ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Ο Α.Ο. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ και ο Α.Ε.Σ. Μαραντοχωρίου ”ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ” συμφώνησαν για τη συνεργασία τους και τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με την ονομασία ”ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ” (Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ) και μιας δεύτερης ομάδας στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα, η οποία θα αγωνίζεται με την ονομασία ΑΕΣ Μαραντοχωρίου ”ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ.

Σε περίπτωση που δεν επαρκεί ο χρόνος για την αλλαγή ονόματος της πρώτης ομάδας, τότε αυτή θα αγωνιστεί με την ονομασία Α.Ο. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ για την φετεινή σαιζόν και στην πορεία θα γίνει η αλλαγή ονόματος.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η καλύτερη αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών της περιοχής μας και η δυναμική παρουσία των ομάδων στους ομίλους τους.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί