1st IONIAN 3on3: Αυτά δήλωσαν τα μεγάλα ονόματα

Δείτε τι δήλωσαν τα περισσότερα μεγάλα ονόματα που ήρθαν στη Λευκάδα για τη διοργάνωσητου 1st ionian 3on3, που είχε μεγάλη επιτυχιά και τράβηξε τα βλέμματα όλου του μπασκετικού κόσμου.

Στη Λευκάδα ήρθαν παίχτες και προπονητές με Ευρωλίγκες, συμμετοχές σε τελικούς Ευρωλίγκας και αναρίθμητες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες των Εθνικών πρωταθλημάτων. Πολλές συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες, Ευρωπαϊκά πρωταθλήμα, σε πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής, παγκόσμιοι και ευρωπαίοι πρωταθλητές στις μικρές κατηγορίες.

Λιακόπουλος:
 Ήταν τρομερό, το καλό είναι ότι ο κόσμος βρέθηκε δίπλα. Τα παιδιά και τα μικρά και τα μεγάλα βρεθήκαμε κοντά σε σαυτό το οποίο αγαπάμε. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να έχεις το μπάσκετ και να μπορεις να πηγαίνεις σε αυτά. Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμα περισσότερα άτομα κοντά.

Λαμπρόπουλος:  Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα της Δόξας και όσα παιδιά βοήθησαν. Και είναι πολύ καλό για όσους έρχονται, για τους ντόπιους να περάσουν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο.

Σκορδίλης:  Κάθε αρή και δύσκολη, αλλά από τη στιγμή που έγινε ήταν πολύ καλά, πάρα πολύ ωραία. Θα πρέπει να το κρατήσουνε και να το κάνουν κάθε χρόνο. Και κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερο και νομίζω ότι και έτσι θα γίνει. Χαίρομαι που γίνεται και ένα 3on3 στο Ιόνιο, που κατάγομαι και εγώ και να μη πηγαίνουν μόνο στο Αιγαίο, που γίνονται όλα τα υπόλοιπα. Θα προσπαθούμε να ερχόμαστε και εμείς κάθε χρόνο να βοηθάμε όσο μπορούμε.

Τσόχλας:  Ήτανε μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στο νησί σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να συμμετέχουμε σε διοργνώσεις που προσπαθούνε να μαζέψουν παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντιοκό από όλα. Να έρχονται τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ και όταν συνδυάζεται με ένα τόσο όμορφο μέρος όπως η Λευκάδα, μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε.

Κατσίβελης:  Ήτανε μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης και όλοι εδώ όσοι βοήθησαν κάνουν μια πραγματικά μια πολύ όμορφη διοργάνωση και όλοι όσοι ήρθαμε εδώ ευχαριστηθήκαμε το μπάσκετ και την ατμόσφαιρα.

Βεργίνης: Κατ΄ αρχήν είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έρχομαι εδώ πέρα, γιατί έχω και ρίζες από έδω. Γιατί έχω και συγγενής από εδώ, το Ξεοφώντα Βεργίνη κυρίως και του Άγγελου Βεργίνη. Και είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ πέρα. Είναι πολύ οργανωμένο το 3on3 εδώ και έχει έρθει αρκετός κόσμος. Είναι το 1ο από ότι έχω μάθει και μακάρι να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια να ερχόμαστε εδώ πέρα να παίζουμε με τα παιδιά να ευχαριστιούνται όλοι και κάθε καλοκαίρι να ερχόμαστε εδώ και να περνάμε καλά.

Καββαδάς: Κατ΄ερχάς ευχαριστώ τον Δημήτρη Τσαλδάρη που με κάλεσε στο 3on3. Σε ένα 3 on 3 που έγινε στο τόπο μας, γιατί έχω καταγωγή όπως ξέρετε από έδω. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω να γίνεται μια τέτοια διοργάνωση στο νησί μου και ελπίζω να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια αν γίνεται. Θα ήθελα να βλέπω περισσότερο κόσμο τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα σήμερα είναι η τελευταία μέρα, σε λίγες ώρες θα τελειώσει. Ελπίζω όλος ο κόσμος να έχει την υγεία του να είναι καλά και του χρόνου να είμαστε εδώ τέτοια εποχή και να το χαρούμε ακόμη περισσότερο.

Μιλεντιγιεβιτς: Ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση, ήταν πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας, ελπίζω να καθιερωθεί η διοργάνωση και να ανανεώνουμε το ραντεβού μας κάθε καλοκαίρι στη Λευκάδα..

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24