Πανλευκάδιος: Φιλική νίκη με 1-0 επί Παναιτωλικού Κ20

Καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Πανλευκάδιου, στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Κ20 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς πιο έτοιμοι αυτή την περίοδο.

Σε γενικές γραμμές και για την εποχή, έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τους παίχτες του Πανλευαδίου να το βλέπουν σαν ξεμούδιασμα από τις σκληρές προπονήσεις που κάνουν.

Σαφέστατα έστω και σε αυτό το πρώτο φιλικό, ο Γιώργος Κατηφόρης έβγαλε τα συμπεράσματα του, δίδοντας χρόνο συμμετοχής  στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Ο Πανλευκάδιος ήταν καλύτερος και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Πέτρος Αργυρός στο πρώτο ημίχρονο με τον ίδιο παίκτηείχε και δοκάρι.


Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκόλης ΧΖ, Κοκόλης, Τσέλας, Φλούδας, Καταγής, Κολοβός, Αργυρός, Μουρεχίδης, Γουριώτης, Βλάχος. Ενώ στην επανάληψη έπαιξαν: Iορδανιδής Γκανάρας, Στεριώτης, Τριάντος, Δημητρίου, Παπαλέξης, Καρελής, Μοράλες, Κούτσικος, Κτενάς, Πάρρας, Τσολάκος.

Τέλος το ΔΣ του Πανλευκάδιου με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό για την φιλοξενία.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την