Γ΄ Εθνική: Ξεκίνησε προετοιμασία ο Σκουφάς Κομποτίου

Την «πρώτη» του για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα του Σκουφά Κομποτίου.

Στην έναρξη της προετοιμασίας ήταν παρόντες όλοι οι παίκτες του περσινού ρόστερ, που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με το σύλλογο. Μαζί τους και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Γιώργος Νταλάκας, Λεωνίδας Βερλέκης, Πάνος Παπαγιάννης και Χρήστος Σταμούλης.

Το σύνολο των ποδοσφαιριστών στην πρώτη προπόνηση συμπλήρωσαν και οι νεαροί Καζέλης, Μούτσιος, Κολιούλης, Κρίκας, Κασελούρης και Μπελής, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Σκουφά.

Το παρών έδωσε και η διοίκηση των νεοφώτιστων, με επικεφαλής των πρόεδρο Σπύρο Κολιούλη, πλαισιωμένο και από άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον τεχνικό Ηλία Μαγκάκη και τους γυμναστές Παπασωτηρίου και Ρούσσα.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη της σεζόν στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα άρχισε η προπονητική περίοδος για την νέα χρονιά ευχόμαστε σε όλη την ομάδα να έχουμε μια πορεία καταρχήν χωρίς τραυματισμούς υγεία σε όλους να γίνουμε παλιοί και νέοι μια γροθιά . Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να έχει η ομάδα μια καλή πορεία στην Γ Εθνική. Ο Σκουφάς είναι αυτόνομος και δεν χρειάζεται κανένα άρμα να προσδεθεί και αυτό γιατί στηρίζεται στην αγάπη του κόσμου που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια που ολοένα γίνονται και περισσότεροι».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει