Τηλυκράτης: Πρώτο ρεπό για τους “κυανέρυθρους”

Μέρα ξεκούρασης για τους “κυανέρυθρους” η σημερινή, καθώς ο Ανδρέας Παντζιαράς, ύστερα από μια εβδομάδα προετοιμασίας, τους έδωσε μια μέρα ρεπό με σκοπό να πάρουν λίγες ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίχτες του Τηλυκράτη προπονήθηκαν χθες το πρωί(Σάββατο) και στη συνέχεια πήραν άδεια μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, όπου ξεκινάνε πάλι οι προπονήσεις. Αρκετοί από τις νέες προσθήκες πήγαν στα μέρη τους, ενώ άλλοι προτίμησαν να κάτσουν στη Λευκάδα.

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκε ένας νεαρός παίχτης από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τη θέση του οποίου να είναι πλαϊνός μεσοεπιθετικός, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν θα μείνει ή όχι στο ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, το επόμενο Σαββατο οι παίχτες του Ανδρέας Παντζιαρά, θα δώσουν το πρώτο τους και δυνατό μάλιστα φιλικό, καθώς θα μεταβούν στο Αίγιο για να αντιμετωπίσουν το Παναιγιάλειο, ομάδα Β΄  Εθνικής.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης