ΕΠΣ Π-Λ: Κρατάει το κορμό της η Δόξα Ωρωπου

Μετά την πρόσληψη του Περικλή Σπυράκου η Δόξα Ωρωπού έχει στόχο να κρατήσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από το βασικό κορμό της από την περσινή σεζόν.

Η Δόξα Ωρωπού, μπορεί να έχει νέα πρόσωπα στη διοίκησή της και στον πάγκο της, όμως θέλει να κρατήσει τον περσινό βασικό κορμό των παικτών.

Έτσι, ο σύλλογος ανακοίνωσε απόψε την πρώτη ανανέωση, ενώ αναμένονται και οι προσθήκες στο ρόστερ.

Τη φανέλα της Δόξας Ωρωπού θα συνεχίσει να φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος (16.12.1997) αμυντικός μέσος Χρήστος Δημητριάδης.

Ο Χρήστος Δημητριάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Κεραυνό Χιλιοδένδρου, και στη συνέχεια το 2014-΄15, σε ηλικία 17ετών, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του  παίρνοντας μεταγραφή στην Καστοριά,  με την οποία τη σεζόν (2014-‘15) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Χρήστος Δημητριάδης στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Άρτας, του Αυγερινού Μαραντοχωρίου και τον Γενάρη αποκτήθηκε από την Δόξα Ωρωπού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και περισσότερες ανανεώσεις.

Βησσαρίων Σάκκος – sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει