Δόξα Λευκάδας: Επίσημα Χατζηκυριακίδης – Οι πρώτες του δηλώσεις

Επίσημα προπονητής της Δόξας Λευκάδας, είναι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, αφού η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας τους.

 

Η ανακοίνωση:

” Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Τα τελευταία 4 χρόνια ο νέος μας προπονητής, ήταν στον πάγκο των Μαχητών Δόξας Πευκών.

Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Εκ του ΔΣ”

Οι πρώτες του δηλώσεις στο lefkadasportnews.gr:

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή την έναρξη συνεργασίας μου με την ομάδα της Δόξας Λευκάδας. Θεωρώ ότι έγινα μέλος μιας μεγάλης ομάδας που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας, αυτό της Δυτικής Ελλάδας, αποτελώντας ουσιαστικά το καμάρι της και αυτή η παράμετρος προσδίδει ακόμα πιο μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη, για μια όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της περιοχής, μέσω της αγωνιστικής πορείας της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου, μια διοίκηση η οποία μου έδωσε να καταλάβω ότι έχει όραμα και διάθεση ανιδιοτέλεις προσφοράς στην τοπική κοινωνία της Λευκάδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής. Εύχομαι λοιπόν μια καλή μπασκετική χρόνια με υγεία για όλους μας.

“Φτιαγμένος” από την αρχή ο νέος προπονητής της Δόξας Λευκάδας, πόσταρε το σήμα της Δόξας Λευκάδας στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας τους.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την