LEFKADA ΙΟΝΙΑΝ 3ON3 BBALL: Το μήνυμα του Δημήτρη Τσαλδάρη

Διαβάστε το μήνυμα – κάλεσμα στο κόσμο που στέλνει για το IONIAN 3on3 BBall, που θα γίνει στη πλατεία της παραλίας στη Λευκάδα 4-6 Αυγούστου, ο αρχηγός της Δόξας Λευκάδας, Δημήτρη Τσαλδάρη.

Πιο Αναλυτικά:

” Μετά από μια χρονιά στην Α1 όπου ο κόσμος έδειξε αγάπη και μεγάλη ανταπόκριση στην ομάδα της Δόξας, διοργανώνουμε μαζί με την περιφέρεια ένα 3ημερο event, που δε θα έχει μόνο μπάσκετ, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες για γονείς και παιδιά.
Γνωρίζουμε πόσο αγαπάει το μπάσκετ το νησί της Λευκάδας αλλά και γενικότερα η περιοχή και για αυτό το λόγο, θέλουμε αυτό το 3ημερο η κεντρική πλατεία της Λευκάδας να γεμίσει παίδια και μικροί – μεγάλοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.
Εγώ και οι υπόλοιποι παίχτες- καλεσμένοι έχουμε τις ομάδες μας έτοιμες και σας περιμενουμε.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί