Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε τη Παναγιώτα Τσαμπούρη

Ακόμη μια προσθήκη ανακοίνωσε η Νίκη Λευκάδας, αυτή τη φορά της έμπειρης Ελληνίδας αθλήτριας Παναγιώτα Τσαμπούρη στις θέσεις των γκαρντ.

Η ανακοίνωση

” Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Παναγιώτα Τσαμπούρη.

Η Γιώτα είναι 36 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 1 & 2 και έχει ύψος 1.68. Η πολύτιμη εμπειρία της και η αδιαμφισβήτητη ικανότητα της είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ολυμπιακό Βόλου, συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς , Θερμαϊκό Θέρμης , Ήφαιστο , Ηρακλή , Αρετσού,  Παναθλητικό και επέστρεψε στον Ηρακλή την περσινή χρονιά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μέχρι πέρσι κατείχε το ρεκόρ τριπόντων στις εθνικές κατηγορίες.”

H αριστερόχειρας γκαρντ έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr: «Είμαι χαρούμενη που πλέον ανήκω στην οικογένεια της Νίκης Λευκάδας. Ευχαριστώ πολύ τον coach Δουβίτσα για την εμπιστοσύνη του και τους ανθρώπους της Διοίκησης για τον τρόπο προσέγγισης και τη στάση τους όλο το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Εύχομαι υγεία, ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας ώστε να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και πιστεύω πως με πολλή δουλειά και την αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Λευκάδας θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που