Γ΄ Εθνική: Ξέσπασμα Σαιτιώτη κατά Προέδρου Εθνικού Φιλιππιάδας (pics)

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου του Εθνικού Φιλιππιάδας

Δεν είναι αγγελικά πλασμένος ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό είναι γνωστό. Πολλά είναι αυτά που δεν μαθαίνονται με τον Γιώργο Σαϊτιώτη να βγάζει στη φόρα ένα κατακριτέο περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν μάνατζερ, ο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας Θάνος Λιόντος δεν δίνει το δελτίο σε έναν 17χρονο εάν δεν πάρει 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά: «Σήμερα για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο πολύ βρωμιά υπάρχει σ’ αυτό το ποδόσφαιρο. Ένα 17χρονο παιδάκι άνοιξε τα φτερά του για άλλο νομό, να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του. Μετά από 1,5 χρόνο και χωρίς να έχει πάρει χρήματα, ήρθε η ώρα να ζητήσει το δελτίο του από τον νομό Άρτας για να γυρίσει σπίτι του.

Ο κάθε πρόεδρος νομίζει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι δικά του αποκτήματα και ζητάει χρήματα από έναν 17χρονο για να γυρίσει σπίτι του και στους γονείς του.

Αν δεν φέρεις 5000 ευρώ δεν πρόκειται να πάρεις δελτίο, θα σε καταστρέψω’. Αυτά ήταν τα όμορφα λόγια ενός προέδρου από την πόλη που αγάπησα και αγαπήθηκα.

Λυπάμαι ειλικρινά που ακόμα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή.

Εύχομαι στον 17χρονο να το βοηθήσει ο Θεός να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Όποιος συμφωνεί ας κάνει κοινοποίηση αυτό για τους προέδρους που καταστρέφουν παιδιά μικρά.

Εθνικός Φιλιππιάδας».

πηγή: a-sports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ