Α1 Γυναικών: Στον Αθηναϊκο η Τζέιμι Σουάν

Η ομάδα του Βύρωνα απέκτησε τη δεύτερη ξένη του για την νέα αγωνιστική περίοδο και δεν είναι άλλη από την Τζέιμι Σουάν (23χρ., 1,88μ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Jamee Swan για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Jamee είναι γεννημένη στις 26-01-1994 και αγωνίζεται στη θέση «5». Είναι απόφοιτος του Colorado με 10 πόντους και 6,1 ριμπάουντ μέσο όρο. Ο Αθηναϊκός καλωσορίζει την Jamee στην οικογένειά του.

Career: Colorado’s active leader in scoring, rebounding and blocked shots. She enters her senior year ranking sixth in blocks (126), 14th in double-doubles (10) and 17th in rebounds (577) on CU’s all-time lists. With 866 points she is well on pace to become the 28th member of CU’s 1,000 point club»».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24