Πανλευκάδιος: Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά

Εξελίξεις στα μεταγραφικά αναμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για την ομάδα του Πανλευκάδιου, με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας να έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους στην μεταγραφική αγορά και σύντομα οι διοικούντες, θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις συμφωνίες.

Ήδη, ο Γιώργος Κατηφόρης, έχει τσεκάρει και έχει μιλήσει με αρκετές περιπτώσεις ποοδοσφαιριστών και έχει έρθει τουλάχιστον σε προφορική συμφωνία 3-4, όπου αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ο Πανλευκάδιος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Καρελή. Ο Καρελής, είναι Λευκαδίτης, που έχει αγωνιστεί λόγω σπουδών στην Αχαία αρκετά χρόνια. Ενώ, θα ανακοινωθεί το όνομα του τερματοφύλακα, καθώς και 1-2 ακόμα μεταγραφών.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης