Γ΄ Εθνική: Ανακοίνωσε τεχνικό διευθυντή η Αμβρακία Κωστακιών

Την πρόσληψη του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ανακοίνωσε η Αμβρακία Κωστακιών.

Σιγά-σιγά αρχίζει να χτίζεται η Αμβρακία Κωστακιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα (νέο ΔΣ, προπονητής κ.α.). Σήμερα η ομάδα της Αμβρακίας ανακοίνωσε ότι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (φωτο δεξιά), ο οποίος έχει βρεθεί στο ίδιο πόστο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στην ΑΕ Αλεξάνδρειας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Αμβρακία Κωστακιών ανακοινώνει την πρόσληψη ως τεχνικού διευθυντή του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει στην ίδια θέση στη Β’ Εθνική στην ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και στην Γ’ Εθνική κατηγορία με την ΑΕ Αλεξάνδρειας».

Πηγή: artagoal.gr φώτο: alexandreia-gidas.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24