ΕΠΣ Π-Λ: Στις 31/7 ξεκινάει προετοιμασία ο ΠΑΣ Πρέβεζας

Στις 31/7 και υπό τις οδηγίες του Άγγελου Μπέκα, ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΣ Πρέβεζα, με στόχο την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:
Η προετοιμασία του Π.Α.Σ. Πρέβεζα 2016, εν’ όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2017-18, θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου 2017 και ώρα 5.30μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Άγγελου Μπέκα.

Η προετοιμασία του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου θα περιλαμβάνει δύο στάδια. Σε πρώτη φάση θα δοθεί βάρος στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών και θα ακολουθήσει το «μοντάρισμα» της ομάδας, μέσα από προπονήσεις και φιλικά ματς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24