ΑΟ Παλαίρου: Πήρε τους “δίδυμους” Ζάτσε και Βουλγαρίδη

Πολύ δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο ΑΟ Παλαίρου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Στάθη Ζάτσε και του Αλέξανδρου Βουλγαρίδη, που σίγουρα θα δώσουν πολλές λύσεις στην ομάδα του Κυριάκου Παναγιωτίδη.

Ο μεσοεπιθετικός Στάθης Ζάτσε, αγωνίστηκε στον Φωκικό, στον ΠΑΣ Σφακιώτες και πέρυσι στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο αμυντικός μέσος Αλέξανδρος Βουλγαρίδης που έχει περάσει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, Εθνικό Γαζώρου Σερρών πριν έρθει στη Λευκάδα για τον Τηλυκράτη την σεζόν που αυτός δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να βρεθεί στον ΠΑΣ Σφακιωτών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αμβρακικό Βόνιτσας, και πέρυσι στον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παλαίρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ευστάθιο Ζάτσε και Αλέξανδρο Βουλγαρίδη. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Παλαίρου και τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης