Τηλυκράτης: Στις 24 Ιουλίου η “πρώτη” – Σε κυκλοφορία τα διαρκείας

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Τηλυκράτη, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ξεκινάει στις 24 Ιουλίου, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να επιθυμεί να έχουν κλείσει όλες οι ανοιχτές περιπτώσεις και ζητήματα και να είναι όλοι οι παίχτες μαζί από την αρχή. Επίσης, οι διοίκηση των “κυανέρυθρων” ενημέρωσε ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 17-18, με το κόστος να είναι στην πολύ ελκυστική τιμή των 70 ευρώ.

Η ανακοίνωση για την προετοιμασία:
Σας κάνουμε γνωστό ότι η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για το νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο << Πλάτωνας Γρηγόρης>> . Καλή ποδοσφαιρική χρονιά .

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας:
Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας του Τηλυκράτη . Σε νέες μειωμένες τιμές ( 70 ευρώ ) . φίλαθλοι στηρίξτε την ομάδα μας με την αγορά του νέου διαρκείας , μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ.
( θερμές ευχαριστίες στο I-Wear sunglasses που για τέταρτη συνεχή χρονιά είναι ο χορηγός της κάρτας αλλά και το ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. Λευκάδας – Βόνιτσας για δεύτερη συνεχή χρονιά .)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...