Α1 Γυναικών: Στον Αθηναϊκό η Τζανετάτου

Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αγγελικής Τζανετάτου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Αγγελική είναι γεννημένη στις 12-02-1999 και προέρχεται από της ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Επίσης, είναι διεθνής με όλες μικρές Εθνικές ομάδες. Ο Αθηναϊκός καλωσορίζει την Αγγελική στην οικογένειά του.
Η ανακοίνωση:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, κ. Σκουλίκα Δημήτρη και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους στη μεταγραφή της Αγγελικής», αναφέρεται.

Η Αγγελική Τζανετάτου δήλωσε: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την μεγάλη ευκαιρία που μου προσφέρει ο Αθηναϊκός να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και εύχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή και του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σκουλικα, πρόεδρο του Κρόνου, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια».
Read more: http://tsiotras.blogspot.com/2017/07/blog-post_291.html#ixzz4mi0Apvlw

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24