Δόξα Λευκάδας: Συνεχίζει φαβορί ο Οικονόμου, απομακρύνεται Τζήμας και Καλαμπάκος

Ο Νίκος Οικονόμου συνεχίζει να προηγείται για το πάγκο της Δόξας Λευκάδας και παρότι υπάρχει καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος της πρώτης καρέκλας του πάγκου, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είναι ακλόνητο φαβορί για αυτή τη θέση. Μάλιστα οι περιπτώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου και Γιάννη Τζήμας, φαίνεται ότι απομακρύνονται.

Οι δύο τελευταίοι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, φαίνεται πως μένουν πίσω στη λίστα διαδοχής του Φώτη Τακιανού και αν νομίζεται ότι ο Νικόλας “παίζει” μόνος του κάνετε λάθος. Δύο νέα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα και συζητούν για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Ο ένας είναι ο Βασιλής Μπρατσιάκος, με τη γνωστή πορεία στη Κύμη. Ενώ, ο άλλος είναι από το Βορρά και είναι μπορεί να φαίνεται 3ο φαβορί, αλλά μπαίνει στην λίστα δυναμικά για να κάνει την έκπληξη, όπως αναφέρει και το http://grizoilikoi.blogspot.gr/2017/07/blog-post_85.html.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ