Α1 Γυναικών: Ανακοίνωσε την Katie Hempen ο Παναθλητικός GoalBet

O Παναθλητικός Goalbet ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Katie Hempen (24 ετών, 1.75, guard) η οποία θα αποτελέσει για την νέα σεζόν τη δεύτερη ξένη αθλήτρια του συλλόγου.

H Katie Hempen, αποφοίτησε από το εξαιρετικό κολλέγιο Arizona State μίας εκ των κορυφαίων περιφερειών του NCAA και συγκεκριμένα της PAC 12.

Η Hempen έχει μια σπουδαία καριέρα στο Πανεπιστήμιο όντας στην κορυφαία πεντάδα αυτού το 2016. Το 2015 οδήγησε το Arizona State στο Sweet 16 του NCAA ενώ ήταν και η πρώτη σκόρερ της ομάδας ενώ την ίδια χρονιά αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Πανεπιστημιακής Ομάδας των Η.Π.Α. To 2016 κατέκτησε με την ομάδα της το πρωτάθλημα της περιφέρειας PAC 12.

Αγωνίζεται στις θέση 2 και 3  ενώ διακρίνεται για την για την εντυπωσιακή της ευστοχία στα τρίποντα (43,3%).

Τα στατιστικά της την τελευταία διετία στο κολέγιο ήταν:

Σε 27’΄συμμετοχής: 11.2 πόντοι, 2.3 ασίστ, 2.5 ριμπάουντς με 43% στα 3ποντα, 45% στα 2ποντα και 79% στις βολές.

 

Η Katie Hempen μετά την υπογραφή του συμβολαίου της έκανε τις εξής δηλώσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Παναθλητικού και τον coach Ατακτίδη για αυτή την καταπληκτική ευκαιρία όχι μόνο να παίξω μπάσκετ αλλά και να μου δοθεί η δυνατότητα να το κάνω σε άλλη χώρα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα πρόκληση, να παίξω επαγγελματικά το άθλημα που αγαπώ και ελπίζω να μάθω και να μεγαλώσω ως άνθρωπος και παίκτης στην πορεία! Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου να είναι πολύ ανταγωνιστική και περιμένω τη στιγμή να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα!»

Πηγή: tsiotras.blogspot.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί