Τηλυκράτης: “Τσεκάρει” Βασίλα, Γκίκα και Μπαλογιάννη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ Τηλυκράτη, με τους “κυανέρυθρους” να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τρεις παίχτες, που την περασμένη σεζόν τους βρήκαν σε αντίπαλες ομάδες και άρεσαν.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Ο ένας είναι ο 25χρονος Ηλίας Γκίκας(φώτο δεξιά), από το Ρήγα Φεραίο, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι.  Ο άλλος είναι ο Νίκος Βασίλας(φώτο κέντρο), από την Αμβρακία Κωστακιών, που ανήκει στο Σκουφά Κομποτίου. Είναι 21 χρονών και αριστεροπόδαρος αμυντικός. Ενώ, ο τρίτος της παρέας, είναι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μπαλογιάννης(φώτο αριστερά), 20/1/97, που στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος, ήταν στη Φιλλιπιάδα.

Πρόκειτε για τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που σύμφωνα με πληροφορίες μας συζητούν με τον Τηλυκράτη και ίσως η νέα χρονιά τους βρει να αγωνίζονται με τα “κυανέρυθρα”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί