ΠΑΣ Πρέβεζας: “Χτίζουν” τη νέα εποχή, Ανακοίνωσαν Ντέτσικα, Δημουλιάς, Ντέντι και Κώτση.

Η «νέα σελίδα» του ΠΑΣ Πρέβεζα ξεκινά να… γράφεται και στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. της ομάδας παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής, τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ο Μιχάλης Ντέτσικας, ο Αλέξανδρος Ντέντι, ο Κώστας Δημουλιάς και ο Δημήτρης Κώτσης.

IMG 5352

Το Δ.Σ. της ομάδας κατά την παρουσίαση των παικτών, εκπροσώπησαν ο Γιώργος Μπόκιας, ο Βασίλης Κουτρούμπας και ο Θωμάς Πεπόνης.

IMG 5356

Στο περιθώριο της παρουσίασης, ο Μιχάλης Ντέτσικας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Πιστεύω μέσα από δουλειά και πίστωση χρόνου ο ΠΑΣ να γυρίσει στις εθνικές κατηγορίες. Υγεία να έχουμε, χωρίς τραυματισμούς να είμαστε όλα τα παιδιά και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αρμόζει».

IMG 5361

Ο Αλέξανδρος Ντέντι με τη σειρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω στην οικογένεια του ΠΑΣ Πρέβεζα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς, Άγγελο Μπέκα, για την εμπιστοσύνη και που με έφερε στον ΠΑΣ».

IMG 5366

Ο Κώστας Δημουλιάς υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας και τον προπονητή για την τιμή που μου κάνουν να επιστρέψω στην ομάδα της καρδιάς μου, εδώ που μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γίνεται μία καινούρια αρχή στην ομάδα. Πρέπει να βάλουμε τις σωστές βάσεις για να υπάρξει η ομάδα αυτή περαιτέρω. Να μη μπαίνει στη διαδικασία των γενικών συνελεύσεων κάθε χρόνο, ποιος θα αναλάβει και ποιος θα την πάρει. Εμείς ήρθαμε στην ομάδα να τη βοηθήσουμε, να βάλουμε πλάτη, όπως κάναμε τόσα χρόνια για να φτιάξουμε μεγάλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα και να πάει εκεί που του αξίζει».

IMG 5383

Ο Δημήτρης Κώτσης ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου επέτρεψε να γυρίσω και πάλι στην ομάδα της πόλης. Νιώθω πολύ περήφανος. Κάθε παιδί σε αυτή την πόλη ονειρεύεται να παίζει στην ομάδα της Πρέβεζας. Γίνεται κάτι καλό. Ελπίζουμε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να πετύχουμε τους στόχους μας».

IMG 5388

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Μπόκιας, ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα κάναμε ένα πρώτο βήμα σε συνέχεια όλων αυτών που είπαμε στη γενική συνέλευση και στον ορισμό μας ως Δ.Σ. Ξεκινήσαμε φέρνοντας κάποια παιδιά στην ομάδα, τα οποία αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε. Ο πήχης είναι να φτάσουμε την ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο, οικονομικά, αγωνιστικά και διοικητικά. Αυτό έχουμε πει από την πρώτη ημέρα και αυτό επιδιώκουμε. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα συμβάλουν αγωνιστικά στο στόχο που έχουμε θέσει. Είμαστε σε συνομιλίες και με άλλους παίκτες, στο ίδιο πάντα πλαίσιο, να δημιουργήσουμε μία ομάδα-οικογένεια, που όλοι θα αγαπούν το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Δεν θα επιδιώξουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από αυτό που έχουμε πει. Συνεχίζουμε χωρίς μεγάλα λόγια. Συνεχίζουμε για την αναβάθμιση της ομάδας».

Πηγή: www.atprevezas.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και