Θ. Κάρτσακλας: “Ο κ. Φωκάς είναι μαριονέτα κάποιων και δεν το έχει καταλάβει”

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας στον ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας και την εκπομπή ΣΤΑΘΜΟΣ στα ΣΠΟΡ με τον Βησσαρίων Σάκκο.

Ο κ. Κάρτσακλας απάντησε στις αιχμές που αφήνει η “υποτιθέμενη” όπως ο ίδιος είπε αντιπολίτευση για την νομιμότητα των διαδικασιών στις εκλογές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο κ. Φωκάς αντιφάσκει , αφού από την μία υποστηρίζει πως δεν είναι η υποχρεωτική η υπόδειξη σωματείου για κάθοδο στις εκλογές τις ΕΠΣ και από την άλλη ο ίδιος κατέθεσε υπόδειξη από το σωματείο του Μύτικα.

Σχετικά με τα όσα του καταλογίζει ο κ. Φωκάς για το ποινικό του μητρώο είπε μεταξύ άλλων πως “Το ποινικό μου μητρώο είναι το ίδιο που έλεγξε ο κ. Πότσιος πριν από 4 χρόνια

Επίσης ο κ. Κάρτσακλας τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να μην γίνουν οι εκλογές την Δευτέρα ασκώντας δριμεία κριτική σε αυτούς που επιδιώκουν το αντίθετο λέγοντας πως “κοιτάζουν μόνο την πάρτι τους” και δεν σκέφτονται τι επιπτώσεις που θα έχουν τα σωματεία από μία τέτοια εξέλιξη.

Ακούστε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ τη συνέντευξη του κ. Θωμά Κάρτσακλα

Ανδριάνα Σολδάτου

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και