ΑΟ Καρυάς: Ανανέωσε με εφτά παίχτες

Συνεχίζει δυνατά όσον αφορά τον προγραμματισμό και τη στελέχωση του ρόστερ η διοίκηση του ΑΟ Καρυάς και μετά την συμφωνία με τον προπονητή Αλέξανδρο Βλασσόπουλο και για την ερχόμενη σεζόν είχε συνάντηση με επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας  με τους οποίους συμφώνησε και θα συνεχίσουν και τη  νέα χρονιά με την φανέλα της ομάδας.

Ήδη λοιπόν το “ΟΚ” για την παραμονή τους στο σύλλογο έχουν δώσει επτά ποδοσφαιριστές, ενώ σύντομα αναμένεται να το πράξουν και αρκετοί ακόμα αυτό, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει κάποιος την πρόθεση του να φύγει.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν τη φανέλα του ΑΟ Καρυάς θα φορούν και τη νέα περίοδο οι: Γιώργος Ρεκατσίνας, Παναγιώτης Χαλικιόπουλος, Νίκος Σταματέλος, Σπύρος Σάντας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Βενέτης, και Γιάννης Κυπριώτης.

πηγή: www.sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί