Τηλυκράτης: Ανακοίνωσε τον Γραμματικόπουλο

Τον Γιώργο Γραμματικόπουλο, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Τηλυκράτης, με 32χρονο επιθετικό, να ανοίγει το χορό των μεταγραφικών κινήσεων για τους “κυανέρυθρους”. 

Το νέο απόκτημα του Τηλυκράτη, έχει αγωνιστεί σε ομάδες στην Δ’ και Γ’ Εθνικής όπως η Αχαϊκή, το Ζαβλάνι, ο Τριταιϊκός, ο Παναιγιάλειος, ο Ατρόμητος Λάππα, ο ΠΑΟ Βάρδας και τον τελευταίο ενάμιση στον Τσικλητήρας Πύλου, όπου πανηγύρισε και μία άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο τρόπος με τον οποίο τον πλησίασε η διοίκηση του Τηλυκράτη στις επαφές που υπήρχαν, αλλά και ο προπονητής, Ανδρέας Παντζιαράς, έπαιξαν το ρόλο τους στο “ναι” της πλευράς του παιχτή, που τον συνοδεύει μια εξαιρετική φήμη στη “σχέση” του με τα δίχτυα και ένα εξαιρετικό βιογραφίκο.

Η ανακοίνωση:
” Ο Τηλυκρατης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστη Γιώργου Γραμματικοπουλου. Ο αθλητής αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και πέρσι αγωνιζόταν στον Τσικλητηρα Πύλου και είναι 32 ετών. Του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα μας. 

Το ΔΣ. “

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και