Τηλυκράτης: Νέος Πρόεδρος ο Θανάσης Καραγιάννης

Ο Γιατρός στο επάγγελμα και γνωστός σε όλους τους Λευκαδίτες, Θανάσης Καραγιάννης, είναι ο νέος πρόεδρος του Τηλυκράτη, που διαδέχεται στον προεδρικό θώκο, τον Τριανντάφυλλο Βλάχο, ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία.

Στο σημερινό συμβούλιο που έγινε, είχαμε και αυτή την αλλαγή στην κεφαλή της ηγεσίας, με τον Τριαντάφυλλο Βλάχο να πηγαίνει στη θέση του αντιπροέδρου, τα υπόλοιπα μέλη να μένουν ως στις θέσεις που έχουν μέχρι σήμερα, ενώ το συμβούλιο θα έχει βοήθεια και από νέα μέλη.

Ο κ. Καραγιάννης(φώτο με την Δήμητρα Τελίδου της Νίκης Λευκάδας), ήταν και είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό της Λευκάδας και παρακολουθούσε στενά τα αθλητικά δρώμενα, ενώ ήταν και μέχρι τώρα στο ΔΣ των “κυανέρυθρων”.

Εμείς, θα ευχηθούμε στο νέο πρόεδρο καλή και επιτυχνημένη θητεία.

Η ανακοίνωση
Σήμερα τρίτη 27 Ιουνίου συνεδρίασε το Δ.Σ. του Τηλυκράτη και ομόφωνα αποφάσισε . Νέος πρόεδρος για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 θα είναι ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος ο κύριος Θανάσης Καραγιάννης . Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος κύριος Τριαντάφυλλος Βλάχος παραμένει μέλος του Δ.Σ.
το Δ.Σ. του Τηλυκράτη.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24