ΕΠΣ Π-Λ: Νέος υποψήφιος για την προεδρία ο Σπύρος Φωκάς.

Την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας έκανε σήμερα(19-6-17) με δηλώσεις του στο PrevezaPosto, ο Πολιτικός Μηχανικός και πρώην Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Σπύρος Φωκάς.

Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι πλαισιώνεται από αξιόλογους συνεργάτες που στη συντριπτική τους πλειοψηφία για πρώτη φορά αποφάσισαν να συμμετέχουν στον σημαντικό αυτό αθλητικό φορέα, για να έχει η περιοχή που εκπροσωπείται στην Ένωση, μια αξιοπρεπή παρουσία στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο.

Ξεκαθάρισε ότι είναι απέναντι στις πρακτικές αλλά και στους στόχους του Ιβάν Σαββίδη, που θέλει μέσω των υποτακτικών του να δημιουργήσει νέα δεδομένα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο.
Σε ότι αφορά τους υποψηφίους του συνδυασμού του είπε πως το ψηφοδέλτιο είναι ήδη έτοιμο αλλά τα ονόματα των υποψηφίων, για λόγους τακτικής, θα ανακοινωθούν από τον ίδιο στις 29 Ιουνίου που είναι η ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα ονόματα αυτών που πλαισιώνουν τον άλλο υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάα Κάρτσακλα, αλλά αυτά δεν δόθηκαν με επίσημη ανακοίνωση του ίδιου και αναρτήθηκαν ως προερχόμενα από δημοσιογραφικές πληροφορίες.

πηγή: prevezaposto.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί