ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσκάλεσαν την Νίκη Λευκάδας να συμμετέχει στο Eurocup

Σύμφωνα με πληροφορίες του lefkadasportnews.gr η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, έστειλε πρόσκληση να συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές διοργάνωσεις. – Λόγω υψηλού μπάτζετ, μάλλον δεν θα αποδεχθεί ο σύλλογος την πρόσκληση.

Γράφει ο Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Και ενώ έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διοικούντες την Νίκη Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη Διοίκηση του Συλλόγου, εστάλη έγγραφο από την ΕΟΚ με το οποίο προσκαλούν το λευκαδίτικο Σωματείο να συμμετέχει στο Eurocup. Και αυτό συμβαίνει, διότι η Νίκη τερμάτισε στις πρώτες πέντε θέσεις της περσινής Α1 και δικαιούται συμμετοχής.

Προφανώς καμία ομάδα από την πρώτη πεντάδα, πλην Ολυμπιακού, δε θα λάβει μέρος, καθώς η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση  προϋποθέτει την ύπαρξη ενός πολύ μεγάλου μπάτζετ, αλλά σίγουρα από μόνη της η πρόσκληση στην Νίκη είναι κάτι πρωτόγνωρο και άξιο αναφοράς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει