Κυπελλούχος Γ΄ Εθνική η ΑΕ Καραϊσκάκη, 1-0 την Αχαϊκή

Κυπελλούχος της Γ’ Εθνικής είναι η ΑΕ Καραϊσκάκης, που επικράτησε της μαχητικής Αχαϊκής.

Καλύτεροι ήταν οι Αρτινοί στο πρώτο μέρος, που κύλησε χωρίς σημαντικές φάσεις. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο ορεξάτες και η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να σκοράρει με τον Κουσίδη. Με εννέα ολοκλήρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» λόγω τραυματισμού του Κωστούλα και δεύτερης κίτρινης του Κωνσταντινόπουλου στα τελευταία λεπτά.

Στο 10ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη αξιόλογη στιγμή, για τους Αρτινούς, όταν Γυφτοκώστας έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Ευαγγέλου έπεσε για την προβολή αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί κι έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 21′ και πάλι η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε με την κεφαλιά του Χαρτσιά, έπειτα από σέντρα του Γυφτοκώστα, να διώχνει σε κόρνερ ο Δρακόπουλος. Στο 32′ ο Ρουμπάτος είχε την ευκαιρία για την Αχαϊκή, αλλά το σουτ του από καλή θέση έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 40′ το σουτ του Γυφτοκώστα μπλόκαρε άνετα ο Δρακόπουλος. Τέσσερα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης έκανε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στην επανάληψη, η Αχαϊκή απείλησε στο 48′, με τον Ρουμπάτο να μην κάνει καλή σέντρα και τον Ανδρούτσο να μπλοκάρει. Στο 50′ ο Ζιγκερίδης έκανε από κοντά την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στο 52′ ο Γεωργόπουλος έκανε φοβερό σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Αποστολόπουλου ένα λεπτό μετά. Στο 54′ η Αχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Ρουμπάτο να βγαίνει μόνος του αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Ανδρούτσιι στο τετ-α-τετ. Στο 56′, ωστόσο, ο Κουσίδης βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας, έπειτα από σέντρα του Παπανίκου και με γυριστό νίκησε τον Δρακόπουλο. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό, ο Ντατίδης έκανε νέο καλό σουτ, με τον Δρακόπουλο να πέφτει και να μπλοκάρει.

Στο 59′ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε και δοκάρι, με τον Κουσίδη να εκτελεί από το κέντρο του γηπέδου το φάουλ και τον Δρακόπουλο να ελέγχει την πορεία της μπάλας. Στο 61′ ο Ντάζος έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ανδρούτσο να τον νικά. Στο 87′ τραυματίστηκε ο Κωστούλας και αποχώρησε, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κωνσταντινόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για άσχημο μαρκάρισμα πάνω στον Χαρτσιά, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτης.

ΣΚΟΡΕΡ: 56′ Κουσίδης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 89′ Κωνσταντινόπουλος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιαδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλινς (91′ Γούλας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης (75′ Αβραμίδης), Ευαγγέλου (46′ Ζιγκερίδης).

Αχαϊκή (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Αποστολόπουλος, Δριμάλας, Κωστούλας, Γεωργόπουλος (73′ Μαντάς), Ρουμπάτος (60′ Αγγελόπουλος).

Διαιτητής: Κέκελος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Χουλιάρας, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

πηγή: liganews.gr –
photo: intime.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24