Παλαίμαχοι Δόξας Λευκάδας – Ομάδα μπάσκετ Βουλής

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας θα διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, που της μιας ομάδας οι πρωταγωνιστές θα είναι άνθρωποι που τους έχουμε συνηθίσει με…κουστούμια!!!

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας Μπάσκετ των Παλαίμαχων Δόξας με την Ομάδα Βουλής των Ελλήνων. Πρόκειται για έναν αγώνα αγάπης, που θα φέρει ωστόσο την Λευκάδα στο προσκήνιο, αφού κορυφαία ονόματα της πολιτικής θα δοκιμαστούν σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το παρών θα δώσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και άλλοι πολιτικοί, που θα στείλουν ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Λευκάδας και την μικρή Παναγιώτα.


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24