“Μάγεψαν” τα πιτσιρίκια στο Νυδρί ο Φαλκάο και Καραγκούνης(photos)

Έπαιξαν μπάλα μαζί με τα παιδιά ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Γιώργος Καραγκούνης στην εκδήλωση αδερφοποίηση ενός έτους του Οδυσσέα Νυδριού και της Μονακό, με τους δύο σταρ του ποδοσφαίρου, να μαγεύουν τα μικρά παιδιά και να παίζουν μαζί τους για τουλάχιστον από μια ώρα, σε μι πρωτόγνωρη εμπειρία για αυτούς.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Νυδρί της Λευκάδας, βρέθηκαν ως τιμώμενα πρόσωπα οι Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο πρώτος, σαν εκπρόσωπος της Μονακό, που είναι ιδιοκτησίας του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη του Σκορπιού και τιμήθηκε για την παρουσία του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από του ανθρώπους του Οδυσσέα Νυδριού. Ενώ, ο “τυπάρας”, βραβεύτηκε σαν μέλος της Εθνικής του 2004, που πήρε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλλίας.

Οι δύο τους, μαζί με τον Θωμά Κάρτσακλα, πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, έκαναν την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα της β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Επίσης, από την διοίκηση του Οδυσσέα Νυδριού, τιμήθηκαν ο Αποστόλης Γαζής, ο συγχωρεμένος Άκης Στεριώτης, που το όνομά του έχει πάρει και το γήπεδο καθώς και ο Κυριάκος Γαζής.

Ο Κολομβιανός επιθετικός, μαζί με το σύμβολο της Εθνικής ομάδας, έδειξαν τα μυστικά της μπάλας στους μικρούς παίχτες της ακαδημίας του Νυδριού, ενώ μοίρασαν και αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν στα παιδιά της ακαδημίας, που τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης, ήταν ο Γιάννης Θειακός. Σε ρόλο μεταφραστή του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο Διονύσης Βαγενάς. Ενώ, τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Κτενάς, όσο και ο επίτιμος πρόεδρος Ευτύχης Ζουριδάκης, είχαν φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση έγινε με την απονομή του κυπέλλο υτου πρωταθλήματος και της ανόδου στην α΄ κατηγορία. Ενώ, μόνο γούρι μπορεί να σημαίνει αυτή η αδερφοποίηση, αφού η Μονακό πήρε το πρωτάθλημα Γαλλίας και πήγε στους “4” του Τσάμπιος Λιγκ, ενώ και η ομάδα του Νυδριού, εκπλήρωσε τους στόχους της.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24