ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αφίχθη στο Νυδρί ο Φαλκάο (photo)(video)

Στο Νυδρί ήρθε πριν από λίγο ο μεγάλος σταρ της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο, όπου αύριο θα παραστεί στις αυριανές εκδηλώσεις της γιορτής 1 έτους αδερφοποίησης του Οδυσσέα Νυδριού, με την ομάδα του ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόφλεβ.

Πανονίκος Κατωπόδης/
Panonikoskatopodis@gmail.com

Λίγο μετά της 8 το βράδυ μαζί με άνδρες της ασφάλειας του Σκορπιού, αφίχθη στο Νυδρί μαζί με την οικογένεια του, όπου τον περίμενε σκάφος για να το μεταφέρει στο νησί του Ρώσου μεγιστάνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πς όσοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον Κολομβιανό στράικερ να μην αρνείτε σε κανέναν.

To www.lefkadasportnews.gr ήταν εκεί στον ερχομό αυτού του παγκοσμίου βεληνεκούς σταρ του ποδοσφαίρου και κατέγραψε την στιγμή λιμάνι του Νυδριού. Αύριο θα είμαστε και στην εκδήλωση αδερφοποίησης, που θα γίνει στο γήπεδο του Οδυσσέα Νυδριού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί