Σε διεθνές συνέδριο στο Camp Nou η φυσιοθεραπεύτρια Βιολέττα Κακλαμάνη

Η φυσιοθεραπεύτρια του Τηλυκράτη και της Νίκης Λευκάδας, αλλά και της Δόξας Λευκάδας παλαιότερα, Βιολέττα Κακλαμάνη θα συμμετάσχει στο 26ο συνέδριο “Football Medicine Strategies” που διοργανώνεται από την Μπαρτσελόνα και την FIFA και λαμβάνει χώρα στο “Καμπ Νόου”.

Το FMS είναι υπό την αιγίδα της FIFA και του Isokinetic Medical Group, ενώ θα διαρκέσει 3 μέρες, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Στο Football Medicine Strategies συμμετέχουν γιατροί από 84 χώρες και οι περισσότερες ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga).

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εκεί!!!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε Πανελλήνια site εκεί θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας είναι επίσημος καλεσμένος του συνεδρίου, ενώ στην αντιπροσωπεία του Δικεφάλου στη Βαρκελώνη συμμετέχει ενεργά κι ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής Νέναντ Κοβάσεβιτς .

Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί  στο «The Future of Football Medicine», με την παρουσία του ιατρού της ομάδας, κ. Χρήστου Θέου . Το εν λόγω συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στο «Καμπ Νου», καθώς φιλοξενείται από τη Μπαρτσελόνα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί