ΣΟΚ με τον τραυματισμό του γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννενα στη Λευκάδα.(video)

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί η γιορτή των 90 χρόνων του Τηλυκράτη στο φιλικό που έγινε στη Λευκάδα, εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα που δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας του άσχημου τραυματισμού του τερματοφύλακα της ομάδας των Ιωαννίνων, Νίκου Κολιωφούκα στη φάση που ο Τηλυκράτης μείωσε το σκορ.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Ήταν λίγο μετά το 60 λεπτό, όταν ο Μπαλί είχε κάνει το 1-2 και στην ίδια φάση, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, συγκρούστηκε στον αέρα με συμπαίχτη του και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με τους παίχτες των δύο ομάδων, όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, άρχισαν να φωνάζουν το γιατρό, Στάθη Κατωπόδη, να μπει γρήγορα μέσα.

Δείτε την φάση μετά το 3:00

Τα λεπτά που μεσολάβησαν, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον πάρει και να δούμε όλοι ότι ο άτυχος παίχτης άρχισε σιγά σιγά να ανακτάει τις αισθήσεις του, ήταν δραματικά, με τους περισσότερους παίχτες να προσπαθούν να βοηθήσουν και άλλους να μην μπορούν να κοιτάξουν καν το χώρο στον οποίο είναι πεσμένος ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα.

Φυσικά, το παιχνίδι διεκόπη και όλοι ήταν συγκλονισμένοι από το συγκεκριμένο γεγονός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣ που είχε μπει και αυτός στο γήπεδο να λέει σε συνεργάτες του, αλλά καικ ανθρώπους του Τηλυκράτη ότι θα ξαναέρθουν να γίνει και άλλο παιχνίδι, ενώ ήταν τυχεροί που γλίτωσαν τα χειρότερα.

Ο κ. Κατωπόδης γιατρός του αγώνα, στο τέλος του συμβάν και αφού πήγαν όλα καλά είπε στους ανθρώπους του τύπου: “Ήταν δύσκολο, είχε αρχίσει να αλλάζει το χρώμα του παίχτη”, ενώ ο παίχτης ανοίγοντας τα μάτια δεν είχε καταλάβει τι είχε προηγηθεί, δεν θυμόνταν που βρίσκονταν, αλλά ούτε καν τι μέρα είναι.

Βίντεο από το Mypreveza.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπύρος Χαϊδάκης: “Θα είμαστε μέσα στην τριάδα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική”

Δήλωση μετά τον αγώνα Αμβρακικός Βόνιτσας vs Απόλλων Πάργας αλλά και την στέψη της Βόνιτσας Πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2023-24 έκανε ο Σπύρος Χαϊδάκης.