Τηλυκράτης: Φιλική ήττα με 2-1 από ΠΑΣ Γιάννενα

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Τηλύκράτης στην φιλική αναμέτρηση για το 90 χρόνιας Ιστορίας του, από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο αγώνας τελείωσε άδοξα, καθώς είχαμε τον άσχημο τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, Νίκου Κολιωφούκα. Παρών και ο Πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης που τιμήθηκε.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο αρχηγός τους Λιλά, με πέναλτυ στο 38΄ και κεφαλιά στο 50΄, ενώ ο Μπαλί ήταν αυτός που μείωσε για τους “κυανέρυθρους” στην φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση στο 65, όπου και τελείωσε το παιχνίδι, όταν και ο τερματοφύλακας της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, Κολιωφούκας, έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει προς στιγμήν τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Στο ημίχρονο βραβευύτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Χριστοβασίλης, από τον αντ/δρο του Τηλυκράτη, Βασίλη Κατωπόδη. Ο Ανφρέντο Γκλασμάνης, από τον Βασίλη Μελάς μέλος του ΔΣ του Τηλυκράτη και τους παλαίμαχους του Τηλυκράτη. Ενώ, ο Πρόεδρος του Τηλυκράτη, βράβευσε τον προπονητή του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννη Πετράτη.

Διαιτητικό τρίο: Ζιώγας, Ποντίκης, Κων/νού

Οι αρχικές συνθέσεις

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Περιστέρης, Κτενάς, Ιασωνίδης, Μακρυγιάννης, Πολυχρωνάκης, Καταγής, Σιδέρης, Καλογερής, Παπαδόπουλος, Ορφανός.

Έπαιξαν ακόμη: Γεωργάκης, Βασιλείου, Κοντογιάννης, Μπουρδούβαλης, Φούντας

ΠΑΣ Γιάννενα(Πετράκης): Κολιωφούκας, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Σέου, Μαυροπάνος, Λίλα, Κοζορώνης, Μασούρας, Σιφναίος, Βιντάλ, Κοροβέσης.

Έπαιξαν ακόμη: Ζάιρο, Ακόστα, Γιάκος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Ραμί

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει