ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ| ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση

Τις πρώτες της δηλώσεις σαν παίχτρια της Νίκης Λευκάδας, έκανε η Ηρώ Κουφογιάννη στο lefkadasportnews.gr και στον Πανονίκο Κατωπόδη. Η 27χρονη σέντερ, μίλησε για την απόφασή της να γυρίσει στην Ελλάδα, την Ιταλία, αλλά και για την επιστροφή της στη Λευκάδα.

Για την επιστροφή της στη Νίκη Λευκάδας: Είμαι χαρούμενη που μετά από 4 χρόνια θα ξαναπαίξω για την Νίκη Λευκάδας. Δεν ήταν δύσκολο να με πείσουν γιατί γνώριζα από παλιά ότι είναι ένα υγειές σωματείο και οι άνθρωποι που ασχολούνται αγαπάνε το μπάσκετ.

Από την πρώτη στιγμή δείξανε το ενδιαφέρον τους να με εντάξουν στην ομάδα και έτσι και έγινε. Η ομάδα φέτος αν και νεοφώτιστη, κάνει μεγάλη πορεία στην Α1 και αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουν κάθε μέρα στην προπόνηση.

Για την εμπειρία της στην Ιταλία: Η Ιταλία για μένα ήταν κάτι καινούργιο, μια εμπειρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους ανθρώπους στην ομάδα εκεί. Αλλά προτίμησα να γυρίσω και να ξαναπαίξω στην Ελλάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τι θα ήθελε στη νέα τις περιπέτεια στη Νίκη: Εύχομαι με τη Λευκάδα, να έχουμε μια συνέχεια παρόμοια και καλύτερη με τον πρώτο γύρο. Καλή χρονιά να έχουμε, υγεία, αγάπη και μακριά από τραυματισμούς.

Πανονίκος Κατωπόδης

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει