ΑΟ Καρυάς – Αμβρακικός Βόνιτσας 3-0

Ο ΑΟ Καρυάς κέρδισε με 3-1 τον Αμβρακικό Βόνιτσας και έκανε άλμα παραμονής, αφού στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play out, επικράτησε εύκολα του Αμβρακικού Βόνιτσας.

Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου, που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και όταν βρήκε χώρους ανοιχτούς χτύποησε εύστοχα με δύο τέρματα του Μονόλιθου, έφτασε τους 15 βαθμούς κι έτσι δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές των play out της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Με δύο καλές στιγμές των φιλοξενούμενων ξεκίνησε το παιχνίδι, όταν από δύο κόρνερ ο Αμβρακικό απείλησε την εστία του Βενέτη, Αλλά ο ΑΟ Καρυάς ανέβασε με το 15΄ λεπτό στροφές και στο 35′ ο Σκέμπι με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον ΑΟ Καρυάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ύστερα από βολ πλανέ του Σταματέλου και αυτό το τέρμα χώριζε τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μονόλιθος εκμεταλλεύτηκε στο 54΄ την ασίστ του Μειντάνη και έκανε το 2-0, ενώ στο 72΄ ο Γιαπλές σέρβιρε στο Μονόλιθο που με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έβαζε την προσωπική του σφραγίδα στο ματς για το 3-0. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Αμβρακικός Βόνιτσας ήταν να μειώσει το σκορ σε 3-1 στο 87΄ με ωραίο χτύπημα φάουλ του Χρήστου Χασακή.

Διαιτητής: Ρίππης – Βοηθοί: Φραγκούλης Π.-Κούτρα

ΑΟ Καρυάς: Βενέτης, Γιαπλές, Ναζέζη(77΄ Γούλας), Χαλκιόπουλος, Ρεκατσίνας, Παπάς, Σταματέλος, Μειντάνης(84΄ Σάντας), Μονόλιθος, Σκέμπι, Κρητικός(82΄Βακουφτσής )

Αμβρακικός Βόνιτσας: Παχής, Ριστάνης, Γεωργαλής, Καρπούζος(46΄ Γκολάκου), Ιωάννου, Τσόκας, Χαιδάκης, Φούρλης(80΄ Τσαβάλας), Παληογιάννης, Χασακής, Ρέππας(46΄ Μπεκιάρης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει